Online leren

Online leren

Je wilt in je eigen tijd via het internet het programma “De weg naar tevredenheid” volgen?

Op je eigen tijd leren

Het kan ons allemaal overkomen: ruzie met de baas, problemen thuis, pijnklachten, slaapproblemen of gevoelens van spanning, angst, somberheid en wantrouwen. Je wilt van deze klachten af of liever nog, je wilt ze voorkomen. Via Mentalis Consultancy heeft het unieke programma “De weg naar tevredenheid” ontwikkeld die gebaseerd is op eigen ervaring, deskundigheid en expertise in combinatie met die elementen van therapieën en begeleidingsvormen die bewezen hebben dat het werkt.

Doel

Onze methode heeft als hoofddoel tevredenheid te bereiken en problemen te verminderen. Bewezen is immers dat de meer tevreden mens productiever is, succesvoller is, gezonder is, langer leeft, socialer is, actiever is en meer zelfwaardering heeft.

Waarom het ultieme doel tevredenheid? Omdat wij op de vraag waar het om gaat in het leven, bij alle mensen die wij hebben gesproken of begeleid hebben het antwoord hebben gekregen dat zij gelukkiger willen zijn, meer rust willen hebben, een fijn leven willen hebben of een grotere mate van balans willen verkrijgen.

 

Hoe

We gaan allereerst op zoek naar die elementen die je tevredener maken. Dat is voor iedereen verschillend. Daarnaast wordt onderzocht en vastgesteld welke patronen leiden tot ontevredenheid en tevredenheid. Dan zou je zeggen, dat weten we toch? Nee, 95 % van ons gedrag is onbewust, mede doordat ons denken en doen gevormd is in de jeugd, omgeving en door genetische factoren.

Op het moment dat zaken helder zijn gaan we aan de slag. Dit is het belangrijkste, doen. De tennisser die tegenslagen en blessures heeft gehad en het veld niet meer op durft, is alleen maar geholpen met gesprekken en analyses van zichzelf als hij daadwerkelijk weer gaat trainen en wedstrijden gaat spelen.

 

Vorm

De wijze waarop wij hulp aanbieden is volledig afgestemd op de huidige tijd. Het betreft een combinatie van opdrachten, tekstuele uitleg en het geven van inzicht, bewustmaking en uitleg via videofragmenten. Waarom? Omdat uit onderzoek is gebleken dat de mate het beklijven van overdracht van informatie wordt bepaald door een aantal factoren:

  • Lezen
  • Horen
  • Zien
  • Zelf uitleggen
  • Zelf doen

Als alle elementen ingevuld zijn ontstaat de grootste kans op succes. Daarbij wordt een grotere mate van therapietrouw gerealiseerd doordat het programma altijd beschikbaar is op je tablet, smartphone of laptop. Dus op elk gewenst moment van de dag kunt je aan de slag.

 

Geïnteresseerd?

Via onderstaande link kunt u toegang krijgen tot het E-Learning programma “de weg naar tevredenheid”. De inlog gegevens zijn bij ons verkrijgbaar.

 

Verkrijgbaar op anewspring.com -> klik hier