Werkgevers

Werkgevers

Meer productiviteit, minder ziekteverzuim, betere samenwerking en dus meer winst voor je organisatie? Dat kan, bij Via Mentalis Consultancy. Lees verder

Ik bied jouw organisatie gratis onze inspirerende workshop “De weg naar tevredenheid” aan.

Een workshop die werkt en waar je in de praktijk ook echt wat aan hebt! Via Mentalis Consultancy geeft in deze workshop inzicht in je tevredenheid, de effecten daarvan en hoe je meer tevredenheid in je (werk)leven kunt realiseren. Waarom de weg naar tevredenheid? Tevredenheid leidt, ook op basis van onderzoek, tot meer activiteit, meer zelfwaardering, minder gezondheidsklachten, meer succes, een groter sociaal vermogen en een langer leven.

Wat doen we bij de workshop?

In de workshop “De weg naar tevredenheid” gaan we onder andere in op welke oorzaken een rol spelen bij jouw denken en gedrag. Je krijgt tips over de vijf patronen of strategieën van handelen, die bewust gebruikt kunnen worden om functioneel te handelen en meer tevredenheid te bereiken in je (werk) leven. Ontdek in deze workshop hoe jij jouw weg naar (meer) tevredenheid vindt!

Uiteraard kan mijn psychologen praktijk meer voor je betekenen.

In het tabblad therapie vindt je de lijst met onze expertise gebieden. De psycholoog van praktijk Via Mentalis Consultancy in Almere en omstreken biedt uitkomst. Wij zijn niet alleen inzetbaar in Almere. Ook is de psycholoog van Via Mentalis Consultancy benaderbaar in Amsterdam, Diemen, Huizen, Lelystad, Zeewolde, Naarden, Hilversum en Amstelveen.