Werkgevers

Werkgevers

Meer productiviteit, minder ziekteverzuim, betere samenwerking en dus meer winst voor je organisatie? Dat kan, bij Via Mentalis Consultancy. Lees verder

Wij bieden jouw organisatie onze inspirerende workshop “De weg naar tevredenheid” aan.

Een workshop die werkt en waar je in de praktijk ook echt wat aan hebt! Via Mentalis Consultancy geeft in deze workshop inzicht in de mate van tevredenheid van de medewerkers van je organisatie, de effecten daarvan en hoe je meer tevredenheid onder je werknemers kunt realiseren. Waarom de weg naar tevredenheid? Tevredenheid leidt, ook op basis van onderzoek, tot meer activiteit, meer zelfwaardering, minder gezondheidsklachten, meer succes, een groter sociaal vermogen en een langer leven.

Wat doen we bij de workshop?

Wat doen we tijdens de workshop?

In de workshop “De weg naar tevredenheid” gaan we onder andere in op welke oorzaken een rol spelen bij het denken en gedrag van je werknemers. Je krijgt tips over de vijf patronen of strategieën van handelen, die bewust gebruikt kunnen worden om functioneel te handelen en meer tevredenheid te bereiken in het (werk) leven.

Een win-win situatie dus; meer tevredenheid voor de werknemer en minder ziekteverzuim, meer productiviteit en betere samenwerking voor de werkgever. Ontdek in deze workshop hoe jij jouw weg naar (meer) tevredenheid vindt!

Uiteraard kan onze psychologie praktijk meer voor je betekenen.

Wij bieden ondersteuning bij onder andere re-integratie, verzuimbegeleiding, selectie en psychologisch onderzoek. Daarnaast beschikken wij over expertise gebieden als EMDR, coaching, psychotherapie, burn-out, depressie, angst, concentratieproblemen en vermoeidheid (zie ook tabblad individuele therapie).